Novosti

Dveri: Smederevo je talac neozbiljnih ljudi

Dveri: Smederevo je talac neozbiljnih ljudi

Neodržana 15. sednica Skupštine grada Smedereva zbog nedostatka kvoruma, tj. nedolaska odbornika SNS-a na zakazanu sednicu, odraz je sveopšte neozbiljnosti i bahatosti vladajuće garniture na čelu sa Jasnom Avramović.

Grad Smederevo je postao talac sukoba i trvenja među lokalnim naprednjacima, a cenu njihovih sitnointeresnih sukoba plaćaju ljudi u našem gradu.


Valja podsetiti smederevsku javnost da odbornici Skupštine grada Smedereva imaju mesečnu apanažu i da su samim tim još više u obavezi da poštuju to što su na teretu poreskih obveznika.


Bojkot 15. sednice lokalne skupštine verno prikazuje totalnu neozbiljnost odbornika vladajuće većine iz redova Srpske napredne stranke. Glasači SNS-a na prethodnim lokalnim izborima treba da se zapitaju da li su glasali za nerad, javašluk i unutarstranačke sukobe ili za ljude koji treba da ih dostojno politički zastupaju.


Situacija u Smederevu je samo jedan od brojnih primera urušavanja institucija od strane SNS-a na svim državnim nivoima.


Bivša prestonica, Smederevo, nije zaslužila neozbiljnu vlast i ovakvu vladajuću većinu.


Predstojeći lokalni izbori biće prilika da se naprednjački politički maniri pošalju u istoriju, jer je aktuelno stanje u gradu postalo neizdrživo.


 

Gradska organizacija Dveri u Smederevu 


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.