Novosti

Dveri Stari Grad održale akciju u okviru Nedelje porodice

Dveri Stari grad

Dveri Stari Grad održale akciju u okviru Nedelje porodice

Članovi OO Dveri Stari Grad održali su akciju u parku kod Kalemegdana u blizini luna parka i Zoološkog vrta, a sve u sklopu Nedelje porodice koju Srpski pokret Dveri organizuje u gradskim i opštinskim organizacijama širom Srbije.

Uz deljenje materijala u vezi sa merama porodične politike koje Dveri predlažu, članovi Pokreta delili su mališanima u poklone u vidu balona. Srpski pokret Dveri nastaviće razne porodične akcije, kako na nivou čitave Srbije, tako i u svim beogradskim opštinama u kojima će građanima biti informisani o konkretnim merama porodične politike koje naš Pokret predlaže.


Dveri Stari grad će ubuduće predstaviti Starograđanima niz mera iz oblasti kulture, istorije, ali i zaštite životne sredine, kako bi naša opština i dalje sijala punim sjajem.


 

OO Dveri Stari Grad


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.