Novosti

Dveri Zemun: Porodicama su potrebni uslovi, a ne lepe reči

Dveri Zemun

Dveri Zemun: Porodicama su potrebni uslovi, a ne lepe reči

Odbor Dveri u Zemunu obeležio je Nedelju porodice na Zemunskom keju u razgovoru sa sugrađanima o merama porodične politike.

Milan Ljutovac, administrator OO Zemun istakao je da mladi ljudi žele da zasnuju porodicu ali da ne veruju institucijama.  „Potrebno je vratiti poverenje u institucije i stvoriti uslove da se mladi ne plaše da zasnuju porodicu u ovoj zemlji“ – rekao je on.


Jelena Vujanović, direktor Informativne službe istakla je da je aktuelni Zakon o finansijskoj podršci porodici pompezno najavljivan, a doveo je porodilje u još gori položaj. „Zato se porodična politika mora fokusirati na stvaranje boljih uslova za život, garantovanje minimalnog porodiljskog dohotka čak i za žene koje su bile nezaposlene pre trudnoće i izmenu poreske politike, a ne na lepe reči“ – rekla je Vujanović.

 


OO Dveri Zemun


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.