Novosti

Dveri Zvezdara obeležile krsnu slavu Svetog Nikolaja

Dveri Zvezdara obeležile krsnu slavu Svetog Nikolaja

Opštinska organizacija Dveri sa Zvezdare proslavila je 3. maja Svetog vladiku Nikolaja.

Članovi Dveri su iskoristili ovu priliku da se okupe i u prijatnoj atmosferi i druženju proslave jednog od najvećih Srba posle Svetog Save. Domaćini sa Zvezdare ugostili su ostale članove Dveri u svojim prostorijama kod pijace Zvezdara, poznatije kao Cvetkova pijaca.


Predsednik OO Dveri Zvezdara Ivan Grbić kazao je da je ovo prilika da se članovi Pokreta okupe i pokažu jedinstvo kao i svake godine i istakao da će i u narednom periodu Dveri Zvezdara pokazati borbu, istu onu koju je i Sveti Nikolaj vodio.
Predsednik Gradske organizacije Dveri Beograd Jugoslav Kiprijanović iskoristio je priliku da čestita preslavu saborcima sa Zvezdare i podsetio okupljene da je OO Dveri Zvezdara jedna od najuspešnijih organizacija Dveri u čitavoj Srbiji.


Preslavi su, pored članova Dveri iz Beograda, prisustvovali i funkcioneri Pokreta, članovi Predsedništva, kao i predsednici drugih opštinskih organizacija iz Beograda.


 

OO Dveri Zvezdara


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.