Novosti

Glavni Odbor Dveri: Potvrđeni glavni politički ciljevi Dveri za 2018. godinu

Glavni Odbor Dveri: Potvrđeni glavni politički ciljevi Dveri za 2018. godinu

Danas je u Beogradu održana 12. po redu sednica Glavnog odbora Srpskog pokreta Dveri, na kojoj su usvojeni glavni ciljevi politike Dveri za 2018. godinu: nastavak porodične politike pod nazivom Srbija - prijatelj porodice, očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, borba protiv političke mafije i naseljavanja Srbije migrantima.

Glavni odbor potvrdio je i odluku Predsedništva o izlasku na izbore u Kostolcu, pod imenom "Srpski pokret Dveri", kao i podršku Grupama građana "Za Pećince bez korupcije" i "Za Negotin bez korupcije".
Takođe, predsednik Dveri, Boško Obradović, podneo je svoj izveštaj o radu za 2017. godinu, koji je i usvojen od strane Glavnog odbora.

Članovi Glavnog odbora doneli su odluku i o kadrovskim promenama u Izvršnom i Glavnom odboru.
Kao zaključak na sednici Glavnog odbora usvojena su tri glavna pravca politike Dveri za 2018. godinu, a to su: nastavak porodične politike pod nazivom Srbija - prijatelj porodice, borba za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, dalje aktivnosti u istraživanju kriminala i korupcije u vrhu Vučićeve vlasti.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.