Novosti

Gordana Savović: Požega je preteča svega što se dešava u Srbiji

Gordana Savović: Požega je preteča svega što se dešava u Srbiji

Na protestu 1 od 5 miliona u Požezi, a povodom 6 meseci od početka protesta u Srbiji, okupljenim se obratila Gordana Marinković Savović, član Predsedništva Dveri i odbornica u požeškoj skupštini.

Ona je ukazala građanima na to da su brojni problemi ostali iza čelnih ljudi u Požezi koji su nedavno uhapšeni.


„Vreme je da celokupno rukovodstvo u Požezi podnese ostavke. Od svakog člana opštinskog veća, do svakog odbornika koji je svojom rukom glasao da sve sve ove odluke koje su oni posle toga sproveli, postanu legitimne. Svi treba da podnesu ostavke, jer oni više nemaju prava da sprovode vlast u opštini“, smatra Savović.


Savović smatra da ako lokalni opštinski funkcioneri imaju grama morala, oni će podneti ostavke i da je potrebno podvući crtu onog trenutka kada se smeni SNS i njeni sateliti.


„Onog trenutka kada smenimo SNS i njene satelite, mi poštovani prijatelji treba da podvučemo crtu i da vidimo kolika je šteta učinjena i da probamo da vratimo normalan život u ovaj grad, gde se nećemo deliti na pripadnike stranaka“, istakla je ona.


Ona je za kraj pozvala sve u Požezi da budu istrajni i uporni, jer je požela bila preteča svega što se dešava u Srbiji i vreme je da u Požezi dođe do konačne pobede i slobode.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.