Novosti

Gost nedelje Jugoslav Kiprijanović - Dvadeset godina Dveri

JT Dragana Petrovića

Gost nedelje Jugoslav Kiprijanović - Dvadeset godina Dveri

Gost nedelje kod Dragana Petrovića bio je Jugoslav Kiprijanović, predsednik Beogradskog odbora i član Predsedništva i jedan od osnivača Dveri.

Kiprijanović je završio Petu beogradsku gimnaziju, potom diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Emisiji je posvećena retrospektivi 20 godina Dveri, gde je Kiprijanović jedan od osnivača i svo vreme zadužen za medije u organizaciji.


Poslednjih godina je član Predsedništva i u isto vreme predsednik Dveri za Beogradsku regiju, a paralelno i dalje brine o medijima. Razgovor u drugom delu emisije i o Savezu za Srbiju čiji su Dveri član, protestima građana, kritici politike Aleksandra Vučića, šta Dveri i opozicija nudi.Izvor: Jutjub kanal Dragana Petrovića

Jutjub plejlista nastupa i gostovanja Jugoslava Kiprijanovića


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.