Novosti

IN MEMORIAM – Zvezdan Stojanović – Dveri Niš

Dveri Niš

IN MEMORIAM – Zvezdan Stojanović – Dveri Niš

Sa velikom tugom GrO Dveri Niš oprašta se od dragog i hrabrog saborca Zvezdana Stojanovića, velikog patriote, dugogodišnjeg člana Dveri i odbornika u Gradskoj opštini Palilula u Nišu.

Zvezdan Stojanović nas je iznenada i zauvek napustio 1.jula 2019.god. a ova je vest potresla sve iskrene prijatelje koji su poznavali Zvezdanovu energiju, vedrinu, snagu i hrabrost. Rođen je 22.aprila 1977. god, po obrazovanju je bio ekonomski tehničar, a bavio se privatnim preduzetništvom. Dao je značajan  doprinos u radu Gradske organizacije Dveri Niš i ostavio trag u srcima i sećanju saboraca.


GrO Dveri Niš duboko saučestvuje u tuzi porodice Stojanović.


Naš saborac Zvezdan Stojanović biće sahranjen na Novom groblju u Nišu a opelo će biti održano u sredi 3.jula u 11 30 sati.


Neka mu je večna slava i hvala i neka bi mu Gospod podario rajsko naselje a nama sećanje na hrabrog i omiljenog saborca.

 


U Nišu, 1.7.2019.god.

GrO Dveri Niš


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.