Novosti

Ivan Kostić: Mandić i Knežević doživljavaju istu sudbinu kao Marko Daković pre 100 godina

Ivan Kostić: Mandić i Knežević doživljavaju istu sudbinu kao Marko Daković pre 100 godina

Kao što je veliki borac za ujedinjenje Srbije i Crne Gore Marko Daković bio žrtva montiranog Bombaškog procesa 1908. godine kojeg je u jeku svoje autokratije i diktature vodio Kralj Nikola protiv slobodoumne crnogorske omladine, tako su danas Andrija Mandić i Milan Knežević žrtve velike antisrpske histerije u Crnoj Gori i diktature Mila Đukanovića

Današnje bezumlje i vlastoljublje vladajućeg režima u Crnoj Gori je kopija zadnjih godina vlasti Kralja Nikole. Izgleda da svaki vladar koji vlada toliko dugo kao Kralj Nikola i Milo Đukanović, na kraju upadne u ozbiljnu paranoju bojeći se neminovnog gubitka vlasti.


I tada su ljudi, a prvenstveno mladi ljudi, protestovali protiv autokratskog režima Kralja Nikole i zalagali se za veći stepen demokratije. I tada su ljudi buntovali protiv pasivizma Kralja Nikole u borbi za što čvršću saradnju sa bratskom Srbijom.


Ni posle 100 godina stvari u Crnoj Gori se ne menjaju. Opozicija i danas protestuje zbog istih stvari. Diktature i antisrpske kapanje!


Juče je u tom sveopštem ludilu u Crnoj Gori, morala čak da se oglasi i ispostava NATO pakta-američka ambasada u Podgorici i javno podrži montirani proces protiv prvaka srpske opozicije i ostalih optuženih. Naravno, sve u cilju razbijanja jedinstva srpskog naroda na Balkanu!


Iako je i pre 100 godina vođa bunta protiv Kralja Nikole, Marko Daković, bio osuđen na smrt za montiranu aferu Bombaški proces, on je vrlo brzo posle par godina, dočekao da vidi slobodu i ujedinjenje Srbije i Crne Gore.


Nadam se da će i danas „zatočnici“ kosovskog i svetosavskog zaveta u Crnoj Gori Andrija Mandić i Milan Knežević vrlo brzo postati barjaktari slobode u Crnoj Gori, koja će se vratiti zavetu svojih predaka i ponovo postati SRPSKA SPARTA!

 


Ivan Kostić

Narodni poslanik

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.