Novosti

Ivan Kostić: Smešno je kako Šutanovac, Đuka i Šormaz udruženo napadaju Boška Obradovića

Ivan Kostić: Smešno je kako Šutanovac, Đuka i Šormaz udruženo napadaju Boška Obradovića

Neverovatno je i gotovo zabrinjavajuće kako se lako slože Šutanovac, Đukanović i Šormaz kada treba prozivati Dveri i Boška Obradovića, a to nam govori samo jednu stvar – da smo na dobrom putu.

NATO lobiste je očigledno najviše zabolelo to što ih je Boško Obradović raskrinkao i to što ih stalno podseća na to ko su i šta su.


Đukanović je možda izašao iz radikala ali nisu radikali iz njega, pa ometa ljudima konferencije, viče i vređa misleći da smo svi zaboravili aferu sa državnom lutrijom i „krečenjem” u sred noći. A NATO lobisti i istrošeni političari sa istim idejama samo u suprotnim strankama vređanjem Boška Obradovića pokušavaju da dobiju mrvici pažnje koju im više niko u javnosti ne poklanja.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.