Novosti

UŽIVO iz RIK-a: Vučić naložio izbornu krađu

UŽIVO iz RIK-a: Vučić naložio izbornu krađu

Skandalozni način vođenja i tok sednice Republičke izborne komisije potvrđuju sumnje da je u toku nezapamćena izborna krađa biračke volje građana Srbije. Iznenada se pojavljuju prigovori na rad biračkih odbora sa 60 biračkih mesta, koji do juče nisu postojali!

Predsednik RIK zahtevao je od članova RIK da bez ikakvog uvida u činjenice donose odluke pukim preglasavanjem. Pri tome, članovima RIK se preti da, ukoliko prigovore ne reše u roku od 3 sata, će oni biti po službenoj dužnosti usvojeni bez obzira na njihovu formalnu ispravnost i osnovanost. Zaključujemo da se radi o očiglednoj manipulaciji, kršenju zakona i pravila izborne procedure, sve u nastojanju da se opozicionim listama onemogući ulazak u Narodnu skupštinu Republike Srbije, koji su zaslužile voljom građana.  

Predstavljamo javnosti konkretna biračka mesta na kojima je RIK poništio sprovedene izborne radnje, a na kojima su Dveri-DSS ostvarili dobre rezultate:

rezultati-dveri-na-opstinama-u-nisu-i-novom-beogradu   Nesumnjivo se radi o lažiranju rezultata sprovedenih izbora, prekrajanju narodne volje i potpunoj destrukciji pravnog poretka Republike Srbije.  

Info služba Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.