Novosti

Izbori u Kovinu – rezultat koji uliva nadu

Izbori u Kovinu – rezultat koji uliva nadu

Delegacija Srpskog pokreta Dveri predvođena predsednikom Boškom Obradovićem, posetila je saborce iz Kovina koji su na lokalnim izborima u okviru koalicone grupe građana ”Kovin može bolje” ostvarili dobar izborni rezultat osvojivši 9% glasova i 4 mandata u Skupštini opštine Kovin.


Obradović je čestitao novim odbornicima: nosiocu liste dr Ivanu Dotliću, Milici Makić, Petru Krstiću i Žarku Petroviću i
poželeo im uspeh u daljem radu i u sprovođenju programa koji su kandidovali. Program sa kojim se izašlo pred birače je realan i ostvariv i doneo bi siguran boljitak za sve stanovnike opštine Kovin, ukoliko bi se krenulo u njegovu realizaciju.


 


Najvažnije za građane Kovina je činjenica da ima nade, da stvari mogu da se menjaju na bolje i da rezultat GG ”Kovin može bolje” će biti zamajac da se ljudi slobodnije nego do sad priključe ovoj lokalnoj inicijativi i od Kovina naprave pristojno mesto za život sa realnom privredom i socijalno-zdravstvenim uslovima koji zaslužuje svaki čovek, a kojih trenutno nema. – istakao je Obradović.


Pored predsednika Obradovića, delegaciju pokreta činili su narodni poslanik Marija Janjušević, direktor Informativne službe Jugoslav Kiprijanović, organizacioni sekretar i član predsedništva Dveri, Zoran Pavlović, član IO Dveri zadužen za Južno-banatski okrug Goran Medaković i sekretar Glavnog odbora Miloš Rakonjac.


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest: