Novosti

Janjušević: Novi izbori – stara lažna priča o fabrici vode u Zrenjaninu

Janjušević: Novi izbori – stara lažna priča o fabrici vode u Zrenjaninu

Mene neće začuditi, ako i ovog izbornog ciklusa građani Zrenjanina, budu pozvani na otvaranje još jedne fabrike vode, koja se nikad nije izgradila za ovih 13 godina. Strpljenju je kraj. Idemo da se izborimo sami. Ja vas pozivam da podržite i Dveri i Boška Obradovića kao budućeg predsednika Srbije – rekla je u Zrenjaninu, narodna poslanica Dveri, Marija Janjušević.

„Danas sam u Zrenjaninu, kao narodni poslanik, da Zrenjaninci meni ukažu na probleme ovoga grada. I prosto je neverovatno da građani Zrenjanina već 13 godina ukazuju na jedan jedini, najveći i najvažniji, elementarni problem pijaće vode.

Dakle naša deca piju nezdravu vodu. Zapravo, to je ono što im gradska vlast nudi. Zrenjanincima se naplaćuje tehnička voda, kao pijaća, a građani dodatno moraju da kupuju zdravu pijaću vodu za sebe i svoju decu“ – rekla je narodna poslanica Dveri.

Janjušević je dodala da je skandal, da građani Zrenjanina imaju mogućnost da onlajn prate izgradnju fabrike vode i smatra da je to izuzetno ruganje građanima Zrenjanina.

„Ja ih molim da ne veruju nikakvim onlajn prezentacijama, već da se sami prošetaju do gradilišta i zapravo vide šta je istina. Dveri su ponudile rešenje vlastima za problem pijaće vode u Zrenjaninu. Ne izgradnja fabrike vode, već da država stane iza nacionalnog  projekta izgradnje regionalnog vodovoda za Banat, sa izvorištem u Kovinu. Tako bi, ne samo Zrenjanin rešio svoj problem, već i mnogi drugi gradovi. Mi smo ovaj predlog predali Skupštini u Zrenjaninu, ali se to nikada nije našlo na dnevnom redu„ – nastavila je Marija Janjušević.
Narodna poslanica Dveri je ukazala i na jedan problem, koji se dešava ne samo u Zrenjaninu, već i u čitavoj Srbiji.

„Događa nam se trenutno jedna pošast, invazija aktivista SNS-a, koji opsedaju naše domove, remete naš kućni red i mir, pitajući za koga ćete da glasate. I svi zaposleni u javnim preduzećima su izloženi strašnom mobingu. Prinuđeni su da svoju rodbinu i prijatelje stavljaju na nekakve spiskove, a onda će ti građani na tim spiskovima biti uznemiravani i pozivani da dolaze ne raznorazne događaje, koje SNS organizuje i moraju da slušaju funkcionere naprednjaka, kako ima daju lažna obećanja“ – istakla je Janjušević.

„Mene neće začuditi, ako i ovog izbornog ciklusa građani Zrenjanina, budu pozvani na otvaranje još jedne fabrike vode, koja se nikad nije izgradila za ovih 13 godina. Strpljenju je kraj. Idemo da se izborimo sami. Ja vas pozivam da podržite i Dveri i Boška Obradovića kao budućeg predsednika Srbije“ – zaključila je Marija Janjušević.


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri
Podeli vest: