Novosti

Kristina Karaić: Hapšenja vam nećemo nikad abolirati

Stefan Kojić

Kristina Karaić: Hapšenja vam nećemo nikad abolirati

Nakon hapšenja demonstranata od strane vladajućeg režima, mnogi su još uvek u neverici. Da li se ovo zaista dešava? U NAŠOJ Srbiji?

Da li je omladina, ona koja još uvek slobodno misli i nema strah da iskaže verbalno svoj stav, koja ne želi poput mnogih koji su morali da okrenu leđa svojoj zemlji, DA LI JE zaslužila da dobije 30 dana zatvora, dok monstrum koji se iživljavao nad devojkom, peglao ruke i koji joj je probušio pluća, dobio samo 48 sati zadržavanja? Koga zapravo Aleksandar Vučić kažnjava?


Govori da će svim silama sankcionisati nasilje, a jedino što je sankcionisao jeste pravo na slobodu govora i mišljenja od strane mladih, pametnih i časnih ljudi. Jedina istina je da su ovi momci uhapšeni jer se ne plaše diktatorskog režima Aleksandra Vučića, a zapravo jedini uplašen je on sam, jer postaje svestan činjenice da se ovaj narod probudio i da on nije država, već samo mi. Čitamo, kako će predsednik naroda na koji je poslao policiju, zatražiti od nadležnih organa da aboliraju i oslobode sve učesnike protesta koji su kažnjeni zbog upada u RTS.


Pitam, da li će Aleksandar Vučić, Nebojša Stefanović i pripadnici policije odgovarati zbog fizičke torture koju je preživeo Uroš Savić iz Aranđelovca, koji se NIJE nasilnički ponašao, niti odupirao hapšenju bez osnova. Gospodine Vučiću, omladina ove zemlje, koju svim silama proterujete, lišavate slobode, tučete, psihički maltretirate svojim lažima i obmanama, Vam neće nikada “abolirati” ovo što ste učinili. I ne samo ovo. Mi ne zaboravljamo, niti opraštamo sve što ste učinili ovom narodu. Decu Vam nećemo oprostiti. A i vreme je za šah-mat.


 

Kristina Karaić,

Omladina Dveri Novi Sad


Podeli vest:

Komentari (1)

  1. Sladjnka

    Krajnje vreme je da ga narod matora.

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.