Novosti

Marija Janjušević: Boško Obradović, jer smatra da će žene spasiti Srbiju!

Marija Janjušević: Boško Obradović, jer smatra da će žene spasiti Srbiju!

Dame sa političke scene sukobile su svoja mišljenja i ekskluzivno za „Alo!“ navele motive zbog kojih su se odlučile da podrže svoje favorite na predstojećim predsedničkim izborima. Ovde prenosimo odgovore Marija Janjušević, narodne poslanice.


Zašto Boško Obradović, a ne Vojislav Šešelj ili Saša Radulović?


– Obradović je jedini opozicioni kandidat sa jasnim programom overenim kod notara i oročenim na 180 dana. Svi ostali su bili deo ovog sistema koji nas je opljačkao i ponizio u poslednjih 27 godina. Boško nije nikad bio na vlasti. Šešelj je marioneta Aleksandra Vučića, a Radulović je bio deo Vučićeve vlade i deo privatizacione priče u Srbiji koja je mnoge porodice ostavila bez prihoda, a brojne privredne gigante zatvorila.


 


Šta će Boško Obradović uraditi kada je reč o rodnoj ravnopravnosti?


– Obratio se ženama sa konkretnim rešenjima, on ne zastupa ideju ravnopravnosti, uzaludne utakmice gde se ženama neprirodno nameće uloga muškaraca. Veliki deo kampanje i terenskog rada je proveo u razgovoru i formulisanju problema i rešenja upravo sa ženama. Ne nudi kvote, već smatra da žena mora biti poštovana, stub države, baš kao što je i stub svake porodice, pa samim tim želi da žene preuzmu vodeću ulogu u našem društvu i da budu slobodne i privilegovane.


 


Pozivam sve dame u Srbiji da svoj glas daju Bošku Obradoviću zbog…


– Jer je jedini kandidat koji prepoznaje pravu snagu i mudrost žena i spreman je da im prepusti ključnu ulogu u društvu. Boško često kaže „Žene će spasiti Srbiju“ i tako zaista i misli. Ja u to čvrsto verujem!


 


Izvor: Alo.rs


Podeli vest: