Novosti

Marija Janjušević na TV Prva: Građani ne žele da se opozicija vrati u parlament

TV Prva

Marija Janjušević na TV Prva: Građani ne žele da se opozicija vrati u parlament

Narodni poslanik Dveri Marija Janjušević je gostovala u emisiji „Jutro“ na TV Prva, na temu „Da li opozicija treba da se vrati u parlament?“. Ona je između ostalog informisala građane da je opozicija formirala takozvanu „Slobodnu zonu“ u Pionirskom parku, nadomak sedišta predsednika Republike Srbije, u kojoj 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, na smenu borave lideri opozicije, narodni poslanici, odbornici – članovi Asocijacije slobodnih odbornika i drugi aktivisti, koji razgovaraju sa građanima o svom tekućim problemima.

Janjušević je istakla da je Aleksandar Vučić uzurpirao sve institucije u državi i da je njegov odlazak sa vrha države zapravo preduslov za rešavanje svih ostalih problema u državi. Na pitanje voditelja o Kosovu i Metohiji, Marija Janjušević je istakla da Dveri neće nikada odstupiti od jasnog stava da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije, što je zagarantovano Rezolucijom 1244 SB UN.


Tokom emisije gledaoci su imali mogućnost da glasaju za to da li opozicija treba sa se vrati u parlament, a rezultat glasanja je pokazao da 59% građana to ne želi. Marija Janjušević je ovaj rezultat prokomentarisala: „ Dveri slučaju svoj narod.“

 


Info služba Dveri / TV Prva


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.