Марија Јањушевић: Старлете су изум напредњака

Марија Јањушевић: Старлете су изум напредњака

Председнички кандидат Двери Бошко Обрадовић је са представницима  Удружења синдиката пензионера Србије одржао конференцију за новинаре у Дому Народне скупштине Републике Србије, на којој су изнете детаљне чињенице о имовини свих пензионера Србије и предложена конкретна решења да бање и остала имовина ПИО фонда буде сачувана и стављена у функцију остваривања добити.


Најнапреднији Орлић у СНС гнезду се одмах након обраћања Бошка Обрадовића, по хитном поступку и сам обратио јавности.

Владимир Орлић је као одговор на прозивку за лоше газдовање имао као једини аргумент да понови низ увреда које хорски понављају сви функционери СНС-а, очигледно по задатку.

 

 

На Обрадовићев захтев да се прекине са пљачком пензионера и да се укине уредба о смањењу пензија, Орлић је Обрадовића назвао старлетом.

Кључна је била изјава Орлића о обавези председника и чланова владе да одговарају на питања, из које се јасно види да је последња седница у јесењем заседању морала да траје читав дан и ноћ, само да би се ова обавеза избегла.

Забринута сам због начина изражавања Орлића (деминутив од Орла) који је користећи простачке изразе, поново га прозивајући због акцента,  очигледно заборавио да је пре свега представник свог народа.

 

 

Чврсто верујем да наш народ није ни глуп ни лењ, како је то председник Владе Србије у више наврата поновио. Када грађанима уместо демантија и контрааргументације понудите само увреде, на рачун људи довољно храбрих да изнесу конкретне брљотине режима, једини разуман закључак је да сматрате да су глупи.

Баш онако како је то председник Владе навео више пута у свом експозеу, а након тога редовно понављао, како ваљда не би дошло до забуне, како не бисмо поверовали у свој интелект и сопствени утисак.

Зашто упорно вређате све грађане Чачка и околине?

 

 

Зар заиста нисте спремни да признате да су старлете ваш изум, ваш најбољи кадар?

 

 

Зар заиста нисте способни да се сетите нечег оригиналног?

Цитирате самог Бошка Обрадовића, који је током претходне изборне кампање рекао да је ваш председник странке  заправо најуспешнија ПОЛИТИЧКА СТАРЛЕТА?

 

 

Крадете гласове, крадете изјаве, али најгоре је што крадете време свим грађанима Србије!

 

Марија Јањушевић

народни посланик Двери

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0