Novosti

Marija Janjušević: Stoltenbergove izjave su skandalozne

Marija Janjušević: Stoltenbergove izjave su skandalozne

„Stoltenbergova izjava da je NATO bombardovao Srbiju da bi zaštitio civile i skinuo Miloševića i da osiromašeni uranijum nije štetan po zdravlje su toliko skandalozne da se pitam zašto predstavnici vlasti trpe takva ponižavanja od strane jednog stranog zvaničnika“ – rekla je Janjušević danas u Narodnoj skupštini.

Ona je istakla da bombardovanje Srbije ne samo da nije dovelo do „skidanja“ Miloševića i zaštite civila već je u njemu stradao ogroman broj civilnih žrtava, pre svega ogroman broj dece, koje Srbija neće nikad zaboraviti.


„Posledice te agresije osećamo i danas, kada sve više ljudi oboleva zbog osiromašenog uranijuma, a onda jedan NATO činovnik dođe da nas ubeđuje kako je to bilo humano. Pa sram vas bilo. I vas i one koji su Vam u Srbiji ukazali gostoprimstvo“ – rekla je poslanica Dveri.


 

Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.