Novosti

Dr Marko Radulović kandidat Dveri za predsednika opštine Majdanpek

Dr Marko Radulović kandidat Dveri za predsednika opštine Majdanpek

Građani opštine Majdanpek će na lokalnim izborima imati priliku da podrže novo, nekompromitovano lice, čoveka koji stoji iza svojih reči i za koga niko ne može ništa loše da kaže.

Dr Marko Radulović će biti kandidat Dveri za predsednika opštine Majdanpek na lokalnim izborima koji su zakazani za 02. septembar. Građani Majdanpeka i Donjeg Milanovca će imati priliku da podrškom dr Marku Raduloviću pokažu da umeju da prepoznaju dobre namere i želju za pozitivnim promenama u Majdanpeku.


Svima je jasno kakvi pritisci danas postoje u Majdanpeku za svakoga ko se suprotstavlja vladajućoj partiji koja želi da dostigne severnokorejske standarde podrške vođi. Zato je kandidatura dr Marka Radulovića izraz hrabrosti i požrtvovanja za interes opštine Majdanpek, koja u poslednje četiri godine nije napredovala ni na jednom polju.


Dveri će kao i svuda u Srbiji na izborima u Majdanpeku ponuditi drugačiju politiku, bolje ljude, kvalitetnije kadrove, pozitivniji ambijent, sve ono što je neophodno da bi se stvorili uslovi da iseljavanje iz naše opštine bude zaustavljeno.

 


Opštinska organizacija Dveri u Majdanpeku


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.