Novosti

Narodni poslanici Dveri u poseti Lazarevcu

Narodni poslanici Dveri u poseti Lazarevcu

Narodni poslanici Srpskog pokreta Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije, Boško Obradović i dr Miladin Ševarlić, posetili su, u nedelju 25.06.2017., Lazarevac i sela u južnom delu opštine - Brajkovac, Barzilovicu, Čibutkovicu i Dudovicu.Protokol posete obuhvatao je konferenciju za medije u prostoriji opštinske organizacije u Lazarevcu, obilazak Brajkovca i tamošnje crkve brvnare iz 19. veka, posetu višečlanoj porodici Gojković iz Barzilovice, skup sa meštanima ovog kraja u Domu Marinac kao i polaganje venca na tamošnji spomenik palim borcima u ratovima 1912-1920.
Na skupu u Marincu pokrenuto je više tema, počevši od lokalnih, preko nacionalnih pa i do globalnih a sa fokusom na poljoprivredu i svakodnevne probleme meštana ovog kraja, poput zatvorene apoteke u Dudovici iz koje su se snabdevala i sva okolna sela, a za pojedine probleme dogovorena je priprema poslaničkih pitanja koja bi naši narodni poslanici, u ime građana, postavili u Narodnoj skupštini.
Prilikom polaganja venca, iskorišćena je prilika i, u ime Dveri, uručena zahvalnica meštaninu Dudovice - Miroslavu Pavloviću, za izuzetan doprinos razvoju sela.

-

Informativna služba Dveri  u Lazarevcu


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.