Novosti

Narodni poslanici i članovi Dveri za Vidovdan na Kosmetu

Info služba Dveri

Narodni poslanici i članovi Dveri za Vidovdan na Kosmetu

Narodni poslanici, članovi Predsedništva, Saveta omladine i članovi Dveri obišli su za Vidovdan manastir Gračanicu i prisustvovali pomenu kosovskim junacima na Gazimestanu, te i na taj način potvrdili stav Dveri o Kosovu i Metohiji i rešenost da se za južnu pokrajinu borimo do kraja.
Srđan Nogo, narodni poslanik, je čestitao Vidovdan svima i poručio da sa Gazimestana treba da ode jasna poruka da koliko god nas bilo taj dan na Gazimestanu Kosovo i Metohija su deo svakog od nas. „Pozvao bih ceo srpski narod da se probudi, neka ga sene kosovskih junaka trgnu iz letargije i pokažu mu put“ – rekao je on i dodao da je siguran da dolazi vreme preporoda.
Marija Janjušević, narodni poslanik, je istakla da kosovski boj i danas traje i da predsednik Srbije ne sme svojim građanima uskratiti bar nadu da je moguće nastaviti tu borbu i jednom pobediti. Ona je istakla da o važnosti ovog pitanja govori i to što se u Gračanici i prilikom molitve govorilo o politici i o protivljenju referendumu i odricanju od KiM.
Stefan Aksović, član Predsedništva i Saveta omladine istakao je da se danas ponovo nalazimo pred jednim istorijskim trenutkom jer vlast u Beogradu ima nameru da potpiše predaju Kosmeta što je nedopustivo. „Za nas uopšte nije pitanje hoćemo li ili nećemo da se borimo, nego hoćemo li ili nećemo da postojimo“ – rekao je Aksović.Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.