Novosti

Narodni poslanik Marija Janjušević u poseti Kikindi

Narodni poslanik Marija Janjušević u poseti Kikindi

U okviru predsedničke kampanje, narodni poslanik Marija Janjušević, posetila je novootvorenu kancelariju Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri u Kikindi i izrazila zadovoljstvo radom lokalnog odbora, na čijem je čelu Čedo Gvero. Poseban doček priredile su dverjanke iz Ženske snage Dveri u Kikindi, na čijem je čelu Silvija Bodo.

Uz prisustvo medija, narodni poslanik Marija Janjušević je svečano otvorila novu kancelariju, koja se nalazi u samom centru Kikinde, u ul. Branka Radičevića 11, u blizini gradske pijace. Lokalnim medijima gospođa Janjušević dala je izjave i intervju, izrazivši zadovoljstvo što su u odboru ravnopravno aktivni ljudi različitih nacionalnosti; zatim je razgovarala sa članstvom iz Kikinde i Mokrina.

Okružni rukovodilac Severnobanatskog okruga Goran Igić preneo je stav više pristalica Dveri sa severa Banata, da bi valjalo založiti se za veću slobodu mesnih zajednica, to jest da mesne zajednice imaju svoje račune i da ne zavise od političke volje lokalnih skupština.

Kikindski odbor očekuje da na predstojećim izborima za Predsednika Republike, rezultat bude bolji i da mnogi Kikinđani glasaju za Boška Obradovića, jer je pokazao da ga, itekako zanima, razvoj Banata i da je spreman da pruži punu podršku ovim rubnim područjima, koja su usled depopulacije i odlaska mladih, u problemu i sa stanovišta bezbednosti.

Poseta Kikindi, Mariji Janjušević je organizovana u sklopu promocije Predsedničkog kandidata sa i među odborima u našoj Srpskoj Vojvodini.


Info-služba Gradskog odbora Srpskog pokreta Dveri u KikindiPodeli vest: