Novosti

Neophodna rekonstrukcija platoa kod Vukovog spomenika

foto: DostaJeBilo.rs

Neophodna rekonstrukcija platoa kod Vukovog spomenika

OO Dveri Zvezdara skreće pažnju javnosti, ali ujedno u gradskoj vlasti da se plato kod Vukovog spomenika nalazi u katastrofalnom stanju. Polupani pločnici, odlomljeni blokovi, rupe i podzemni prolaz koji se duže vreme ne održava, samo su deo problema koji narušava izgled ovog dela naše opštine.

Takođe, apelujemo i na Zavod za zaštitu spomenika da se konačno izvrši restauracija spomenika našem velikanu. I dok gradska vlast preorava pola grada i planira da sprovede besmislene i štetne projekte poput gondola i pasarela, ovaj kultni plato ostaje neuređen.


Kao politička organizacija porodičnih i odgovornih ljudi,  insistiramo da se u što kraćem roku otpočne sa realizacijom uređenja ovog dela Zvezdare i Beograda,  na korist i ponos svih naših građana.Ranko Radović

OO Dveri Zvezdara


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.