Novosti

NEVIĐENA IZBORNA KRAĐA!

NEVIĐENA IZBORNA KRAĐA!

Četiri dana Vučićevi ljudi krali glasove da bi Dveri-DSS spustili ispod cenzusa!

Na noćnoj sednici u 2.30 ujutro, Republička izborna komisija donela je odluku o preliminarnim rezultatima Vanrednih Republičkih izbora koja predstavlja do sada neviđen skanadal u novijoj političkoj istoriji Srbije. Kao što smo i sumnjali i najavljivali, poslednja četiri dana RIK je podlegao pritiscima i naređenjima vladajuće Srpske napredne stranke i direktno pokrao glasove građana Srbije, tako što je na noćnoj sednici izvršeno krivično delo falsifikovanja izborne volje građana Srbije: izborna lista DVERI-DSS spuštena je ispod cenzusa na 4,9999% i to – verovali ili ne – za 1 glas! Danima smo ukazivali da je izborna krađa u toku i da RIK 96 sati ne može da prebroji manje od 2% glasova zato što je dobio nalog da pokrade izbore i ispod cenzusa spusti opozicione liste.

Cilj izborne krađe glasova opozicije je da vladajuća SNS po Dontovom sistemu dobije dobije dodatne mandate, kao i da opozicija bude izbačena iz Skupštine Srbije. Pozivamo Sve opozicone političke stranke kao i kompletnu demokratsku javnost Srbije da se suprotstavimo ovakvoj do sad neviđenoj izbornoj krađi i poništavanju izborne volje građana. Nećemo dozvoliti da SNS odlučuje o rezultatima izbora u Srbiji, već se mora poštovati izborna volja građana izražena 24.aprila.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri  

 
     

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.