Novosti

Ni lažni leci ne mogu oboriti rast rejtinga Dveri i Dosta je bilo

Informativna služba Dveri

Ni lažni leci ne mogu oboriti rast rejtinga Dveri i Dosta je bilo

Oni koji u toku kampanje nisu uspeli da nas zastrašivanjima i nasiljem spreče da građanima iznosimo istinu, sada pokušavaju da nas diskredituju lažnim lecima. Predizborna tišina očigledno nikada nije tiha kako se očekuje.

Jasno je da smo prethodne nedelje uspeli bar malo da probijemo medijski mrak i da je podrška koaliciji Dosta je bilo i Dveri porasla. Lider Dveri, Boško Obradović, uspeo je u samo dve televizijske emisije da raskrinka lažnog opozicionara Vojislava Šešelja i da na RTS-u pokaže kako deluje prava opozicija demontiranjem Vučićevih laži.

Sve ovo je očigledno uplašilo vlast, pa sada pokušavaju da obore podršku našoj koaliciji na sve načine - od pretnji i zastrašivanja naših birača do ovih lažnih letaka koji su se jutros pojavili u Beogradu. Ovi pokušaji su više nego providni i poručujemo onima koji su plasirali letke da je bolje da su novac potrošen na njihovo štampanje uplatili u dobrotvorne svrhe i tako bar malo sačuvali obraz.
Informativna služba Dveri 
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.