Novosti

Nova Varoš: Klasične partijske šeme - vuk sit, ovce na broju

Nova Varoš: Klasične partijske šeme - vuk sit, ovce na broju

Dveri u Novoj Varoši se ne slažu sa predviđenom namenom korišćenja objekta na Branoševcu, stava smo da je pametnije pokrenuti lokalnu firmu sa proizvodnim kapacitetima, koja bi mogla da zaposli naše građane i da konačno krenemo u privrednu obnovu, po čemu je Nova Varoš nekada bila poznata.

Poslednjih meseci svedoci smo da se najavljuje izgradnja ,,Biznis centra“ na Branoševcu. Gradiće se na već započetim zidinama prvobitno planirane kuglane. Iako se može reći da je to dobar projekat jer će ruina biti pretvorena u moderan objekat, Dveri se pak ne slažu sa namenom korišćenje objekta. Stava smo da je pametnije pokrenuti lokalnu firmu sa proizvodnim kapacitetima, koja bi mogla da zaposli naše građane i da konačno krenemo u privrednu obnovu, po čemu je Nova Varoš nekada bila poznata.

Ovako će služiti za izdavanje lokala, iako je Nova Varoš puna praznih lokala koji se izdaju bezuspešno, jer se veliki broj naših meštana, omladine odselio usled nemaštine i praznih obećanja svake vlasti.

OO Dveri želi da obavesti građane Nove Varoši da je vlast koju čine Grupa građana i SNS formirala komisiju za realizaciju ovog projekta i da je lično predsednik opštine Radosav Vasiljević to potpisao. Komisija broji 6 članova.

Zanima nas pod kojim kriterijumom su birani ovi članovi?

Da li je normalno da izrazito siromašna opština kao što je naša, mesečno izdvaja 6 050 evra za ove članove projektnog tima?!

Zar u opštinskoj upravi nema stručnih i kvalifikovanih kadrova koji su mogli da vrše ulogu članova projektnog tima u sklopu svojih mesečnih primanja (plate), već je vlast našla za shodno da imenuje 4 od 6 članova koji nisu iz Nove Varoši!?

Dveri u svemu ovome prepoznaju klasičan vid partijskih šema i kombinacija za pranje novca i oduživanje za dosadašnju vernost, jer kako praksa nalaže, tri člana ove komisije će podeliti primanja sa najbližim prijateljima, okosnicom Grupe građana, jer su ih oni i postavili na ta mesta.

 


Informativna služba OO Dveri u Novoj Varoši


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.