Novosti

Novi namet Dragačevcima

Novi namet Dragačevcima

Izbori su se u Dragačevu završili krajem prošle godine i sada je vreme da se sve nastavi po starom. Naročito kada je u pitanju novi finansijski namet za građane i stranačko SNS zapošljavanje.

Kako stoji u materijalu za narednu sednicu Skupštine opštine Lučani, u planu je osnivanje Parking službe i uvođenje naplate parkiranja na javnim parkiralištima.


– Ovo je još jedna prevara građana Dragačeva od strane lokalne vlasti predvođene kadrovima SNS-a i njihovih mentora iz Beograda i Pančeva koji kadriraju opštinom Lučani. Na sledećoj sednici Skupštine opštine zakazane za 12.07.2019. g.  jedna od tačaka dnevnog reda je razmatranje predloga odluke o javnim parkiralištima na teritoriji opštine, što znači još jedan veliki trošak za građane.


Da apsurd bude veći oni su predvideli formiranje preduzeća za tu namenu, a u tom preduzeću će udomiti svoje partijske kadrove kao što su posle izbora učinili u Komunalcu, gde su zaposlili preko 10 svojih članova, uglavnom u kancelarijama. Mi odbornici opozicije ne učestvujemo na sednicama pa je ovo jedini način da građane opštine upozorimo šta im sprema vlast koja im nije ovo obećavala pred izbore.


Ovim putem bi zamolili i odbornike pozicije da se dovedu pameti i da istu tačku skinu sa dnevnog reda. I na kraju prihod koji se bude prihodovao po ovom osnovu biće manji nego što će opštinska vlast i njihovi mentori pojesti na predstojećem saboru – kaže Mirjana Stevanović odbornica Saveza za Srbiju Lučani.


 

Izvor: OzonPres.net


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.