Novosti

Obradović: Dveri nisu opozicija Srbiji i državi, Dveri su opozicija Vladi

Obradović: Dveri nisu opozicija Srbiji i državi, Dveri su opozicija Vladi

Predsednik Dveri je na konferenciji u NSRS istakao da se njegovo današnje izlaganje na sednici Skupštine bazira isključivo na izveštaju o radu Državne revizorske institucije koji pokazuje kako se nenamenski troši narodni novac.

Ova institucija je utvrdila 140 načina na koje se nenamenski troši novac na državnom i lokalnom nivou. Državni revizor je utvrdio milijarde i milijarde koje su nenamenski potrošene i podneto je preko hiljadu krivičnih prijava tim povodom. „Da li ste čuli da je bilo koji postupak pokrenut i da je bilo ko odgovarao“ – upitao je Obradović.


Kako ističe, kada predstavnike vlasti suočite sa tim podacima oni krenu sa uvredama, klevetama i napadima na porodicu. On se osvrnuo i na današnja izlaganja poslanika vlasti kojima je predsedavajući dozvolio da, u nekoliko navrata, koriste svoje vreme za raspravu o zakonima da bi klevetali Srpski pokret Dveri, njega lično i njegovu porodicu. Aleksandar Martinović je posvetio celih 15 minuta na govor o Dverima.


Obradović je istakao da oni izgleda ne slušaju ni svog predsednika koji je rekao da ne treba da komentarišu porodice političkih protivnika, i da, kada već pominju porodice treba da vide i to da je upravo porodica Vučić zaposlena u javnom sektoru. Sam Aleksandar Vučić je ceo svoj život na državnoj plati i teško se može poverovati da živi od plate predsednika Srbije koja iznosi 100 hiljada dinara, jer nema drugih prijavljenih prihoda


On se osvrnuo i na komentare poslanika SPS i zapitao se zašto SPS nije odgovarao za ono loše što je radio za vreme Borisa Tadića.


„Dveri nisu opozicija Srbiji i državi, Dveri su opozicija Vladi“ – rekao je Obradović, dodavši da mu nije jasno da poslanici vlasti nisu u stanju da na kritike odgovore argumentima već isključivo ličnim uvredama.Informativna služba Dveri


 

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.