Novosti

Obradović: Predsednik opštine udario u lice građanina

Obradović: Predsednik opštine udario u lice građanina

Predsednik opštine Kostolac, Ivan Savić, je na podmukao i kukavički način, sa leđa fizički napao Kerić Vladana, građanina Kostolca, bez ikakvog objašnjenja – rekao je Boško Obradović.

Obradović je rekao, da je po zapisniku koji je Kerić dao u policiji, Savić napao sa leđa Kerića i udario ga u predelu lica, ispod oka, zbog čega je nakon pregleda u Hitnoj pomoći u Kostolcu upućen na dalju dijagnostiku u Požarevac.

„Ovaj čin nasilja je dokaz da Srpska napredna stranka nije politička već mafijaška organizacija.

Zar narod od danas treba da živi u totalnom mraku i strahu da izađe na ulice, jer će ih njihovi predsednici opština i gradonačelnici tući zato što razmišljaju svojom glavom?

To je slika Srpske napredne stranke, obračunava se sa neistomišljenicima tako što ih napada sa leđa, kukavički“ – istakao je lider Dveri.

Obradović je dodao da je narod viđao kako Vučićevi batinaši zavode red po Srbiji, naročito za vreme izbora, ali da predsednici opština tuku svoje građane, to je zaista nedopustivo.

„Zato opet pozivamo sve građane Srbije na veliki protest 16. septembra ispred zgrade Vlade, da se izborimo za svoja ljudska prava i pokažemo da nećemo dozvoliti da nas biju i ponižavaju“ – zaključio je Boško Obradović.Informativna služba Dveri

Podeli vest: