Novosti

Obradović: Ružić odobravao ”Vučiću-ped...”, a sad je ministar

Obradović: Ružić odobravao ”Vučiću-ped...”, a sad je ministar

Pitao bih ministra Branka Ružića, da li je Nikola Petrović, kum Aleksandra Vučića, zapravo pravi šef SPS-a i da li Ružić mora da sluša ono što mu kažu Nenad Kovač i Nikola Petrović i da li zato napadate Dveri, jer smo to otkrili?

Sećam se ministra Ružića još iz onog vremena kada se slikao sa autorom čuvene parole „Vučiću-pederu“, a sada kada je postao ministar prihvatljiv je za SNS.To vam je licemerje SNS-a, koje trpi na vlasti SPS. Međutim, Kada SNS kaže da je za nešto kriv bivši režim, mora da zna da je i SPS bio bivši režim.

SNS i SPS će nastaviti sa zapošljavanjem svojih ljudi u državnoj upravi, a preko Nacionalne akademije oni će samo moći da napreduju sa kupljenim diplomama.

Da je ministar Ružić predložio da se ispitaju sve kupljene diplome u javnom sektoru, da se otpuste svi oni koji su preko stranke dobili posao  mi bi bili prvi koji bi glasali za takav zakon, ali toga nema.
Danas se u Srbiji ne možete zaposliti ako niste članovi SNS-a i SPS-a, a pravi primer je Kraljevo, gde su odbornici SPS-a i SNS-a u Skupštini grada Kraljeva zaposlili sebe i svoje rođake u republičkim i lokalnim javnim preduzećima.

Zato vam ne verujemo ništa i ponavljamo da će ova akademija zapravo biti stranačka akademija za zapošljavanje partijskih pripadnika.


 

Informativna služba Dveri

Podeli vest: