Novosti

Obradović: U Kraljevu obeležavamo 7 godina bez TV duela lidera SNS sa nekim iz opozicije

Obradović: U Kraljevu obeležavamo 7 godina bez TV duela lidera SNS sa nekim iz opozicije

Savez za Srbiju nastavlja da razgovara sa građanima o programu i na tribini u sredu, 15. avgusta u 18 časova u bioskopu „Kvartˮ u Kraljevu, ali pored razgovora sa građanima nužan je i medijski prostor kojeg za sada za opoziciju nema.

„Godinama unazad na svim režimskim medijima neprestano traju orkestrirani napadi na opoziciju, ali se oklevetana strana nikada ne može čuti. Gde ste mogli da vidite da opozicija traži da se održi posebna sednica Narodne skupštine na temu KiM, ili gde ste mogli da pročitate nešto o ujedinjavanju opozicije u Savez za Srbiju, tribinama koje se održavaju širom Srbije i programskoj platformi u 30 tačaka? Da ne pominjem da nigde niste mogli da vidite TV duel nekog lidera opozicije sa liderom SNS“ – rekao je Obradović.


Po njegovim rečima to je pokazatelj da više nema normalne debate i velikih medija. Kako ističe, 24 sata dnevno traje režimska propaganda kako imamo najbolju vlast na svetu i živimo najbolji život svih vremena u Srbiji.


 „Zato će pitanje oslobođenja medija uskoro postati pitanje svih pitanja, bez koga više neće biti demokratije i slobode u Srbijiˮ, zaključio je Obradović. Informativna služba Dveri


Podeli vest: