Novosti

Odbornik Dveri nije hteo da napusti govornicu, tražio odgovor zašto je priveden tokom skupa „Budućnost Srbije“

Tanjug / Filip Krainčanić

Odbornik Dveri nije hteo da napusti govornicu, tražio odgovor zašto je priveden tokom skupa „Budućnost Srbije“

Skupština grada Bora danas je na kratko prekinuta nakon što odbornik Dveri Saša Stanković nije hteo da napusti govornicu jer je tražio odgovor na pitanje zbog čega je priveden u policiju u subotu na skupu „Budućnost Srbije“ gde se Boranima obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Stanković je na govornici prikazao plakat koji je nosio toga dana na kome je pisalo „Kosovo srce Srbije“, i rekao da je imao i transparent sa stihom iz „Gorskog vijenca“ „Al tirjanstvu stati nogom za vrat to je ljudska dužnost najsvetlija“.(foto: TV N1 Beograd)


Predsednik Skupštine grada Dragan Žikić (SPS) je najpre Stankoviću oduzeo reč nakon tri minuta koliko je dobio za obraćanje, a pošto ovaj nije hteo da napusti govornicu, Žikić je prekinuo zasedanje.


Sednica Skupštine grada Bora nastavljena je nakon kraće pauze. Sednici ne prisustvuju odbornici opozicije, a nakon pauze, nije se vratio ni odbornik Dveri.


Gradonačelnik Aleksandar Milikić, rekao je da je reakcija odbornika Dveri bila „farsa, kao što su farsa i dvodnevna dešavanja u Beogradu i RTS-u“.


„U Boru je bio cilj da se napravi incident i da neko glumi žrtvu“, rekao je Milikić.


On je kazao da u Boru niko ne sprečava mirne proteste „1 od 5 miliona“, i da su svima, bio vlast ili opozicija, otvorena vrata gradonačelnika.Izvor: InfoBrif.rs


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.