Novosti

Održana prva tribina Dveri o poljoprivredi u Svilajncu

Održana prva tribina Dveri o poljoprivredi u Svilajncu

U utorak 26. februara u velikoj sali Doma kulture u selu Bresje kod Svilajnca održana je velika poljoprivredna tribina, pred oko 50-ak meštana.

Za razgovor sa meštanima koji se pretežno bave poljoprivredom na raspolaganju za razgovor bili su predsednik OO Srpskog pokreta Dveri u Svilajncu Dušan Lazarević, potpredsednik OO Dveri u Svilajncu Ivan Vujčić, dr. veterinarske medicine i predsednik odbora za poljoprivredu OO Dveri Svilajnac Dušan Radosavljević i gost tribine diplomirani inženjer poljoprivrede g-din Dragan Simić iz Bajine Bašte.
Prilično posećenu tribinu je otvorio Ivan Vujčić, inače meštanin sela Bresja koji je prisutne upoznao sa demografskom slikom sela kao i o ostalim statističkim podacima, posle čega je reč uzeo predsednik OO Dveri Dušan Lazarević koji je ukratko upoznao prisutne sa aktivnostima i planovima OO Dveri Svilajnac i uopšte o situaciji u kojoj se trenutno Srbija nalazi, a, s obzirom da je tema tribine bila poljoprivreda, iscrpno izlaganje je imao g-din Dragan Simić koji je svoje iskustvo podelio sa prisutnima i izložio program za poljoprivredu Srpskog pokreta Dveri.


Tribina se inače održala u najmanjem selu na  teritoriji opštine Svilajnac, a glavni razlog za održavanje tribine baš u selu Bresje je činjenica da je na poslednjim predsedničkim izborima predsednik  Dveri Boško Obradović imao drugi rezultat i da je u selu Bresje formiran prvi mesni odbor Dveri na teritoriji opštine Svilajnac.


Inače ovo je bila prva tribina Srpskog pokreta Dveri na teritoriji opštine Svilajnac.


 

OO Dveri Svilajnac


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.