Novosti

Omladina Dveri obeležila proboj Solunskog fronta

Info služba Dveri

Omladina Dveri obeležila proboj Solunskog fronta

Omladina Srpskog pokreta Dveri na čelu sa članom Predsedništva i predsednikom Saveta omladine, Stefanom Aksovićem, položila je u nedelju 30. septembra venac na Spomen osmatračnici u Pionirskom parku u Beogradu u čast oslobodilac, a povodom stogodišnjice od proboja Solunskog fronta i oslobođenja Srbije u Prvom svetskom ratu.

Naši preci koji su upravo ovih dana pre tačno 100 godina nezadrživo nadirali ka otadžbini, imali su jedan prost i jednostavan cilj – to je sloboda! Sloboda, koju mi danas ne samo da olako doživljavamo već je olako i predajemo i ustupamo. Pitanje je da li se na bilo koji način više za slobodu i borimo.


Veliki jubilej, kao uostalom i mnogi prethodni, prošao je bez zvaničnog i svečanog obeležavanja od strane Vlade Republike Srbije i Predsednika čime je aktuelni režim još jednom nedvosmisleno pokazao kako se odnosi prema svemu onome što čini istoriju, tradiciju i kulturni identitet srpskog naroda dok, u isto vreme, svečanosti u organizaciji istog režima ne izostaju ni za najbanalnije povode poput otvaranja raznih semafora i pešačkih prelaza širom Srbije.Savet omladine DveriPodeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.