Novosti

Opozicija u petak vrši popis odsutnih sa radnog mesta u celoj Srbiji

Opozicija u petak vrši popis odsutnih sa radnog mesta u celoj Srbiji

Opozicija u petak evidentira odsutne sa radnih mesta i nudi pravnu pomoć onima koji ne pristanu na ucene SNS.

Ovaj put, kao i za sve skupove Aleksandra Vučića do sada, se vrši strašan mobing nad zaposlenima u lokalnim samoupravama širom Srbije koje SNS direktori i rukovodioci, zbog ispunjavanja kvota dobijenih iz centrale SNS, primoravaju da u petak napuste svoje radno mesto i dođu na Vučićev miting u Beograd.


Zaposleni na ugovor i privremeno-povremene poslove su najviše meta ovih pritisaka i, iako razumemo da su u strahu za sopstvenu egzistenciju, pozivamo ih da odbiju ovu prinudu koja predstavlja kršenje zakona, zloupotrebu položaja u stranačke svrhe i trošenje novca svih građana za interes jedne stranke. Svima njima nudimo pravnu pomoć u slučaju daljih pritisaka ili odmazde SNS zbog odbijanja da napuste radno mesto.


U petak 19. aprila, organizatori protesta 1 od 5 miliona zajedno sa Asocijacijom slobodnih odbornika, evidentiraće sve koji napuste radno mesto u lokalnim samoupravama zbog odlaska na Vučićev miting i sve funkcionere koji u petak u toku radnog vremena budu u službi SNS I primoravaju druge na isto postupanje.


 

Pres-služba Saveza za Srbiju


Podeli vest:

Komentari (2)

  1. Zabrinuti x

    Zaječar je u istom problemu

    Odgovori
  2. Nikola

    Kako se prica iz Brusa idu 5 autobusa organizovanih. Mozete zamisliti ko ce sve otici za beograd?

    Odgovori

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.