Novosti

Otvorena kancelarija Dveri u Svilajncu

Dveri Svilajnac

Otvorena kancelarija Dveri u Svilajncu

U utorak 18.jula na treći dan sv. Trojice u Svilajncu su svečano otvorene prostorije Opštinske organizacije Srpskog pokreta Dveri Svilajnac.Pored rukovodstva OO Dveri, članova i simpatizera svečanom otvaranju je prisustvovao i predsednik Dveri i jedan od lidera Saveza za Srbiju g-din Boško Obradović. Posle posete crkvi sv. Nikole Boško Obradović se sa delegacijom Dveri uputio ka prostorijama gde je protojerej Stevan Stevanović obavio čin osveštavanja prostorija posle čega se obratio prisutnim članovima i simpatizerima Dveri.
Posle koktela koji su organizovali omladinci Dveri Svilajnac Obradović se uputio u selo Grabovac u omen kuću vojvode Stevana Sinđelića, a potom u selo Troponje u domaćinstvo Dragiše i Mire Milošević.
Po rečima predsednika OO Dveri Dušana Lazarevića ovo je vrhunac dosadašnjih aktivnosti lokalne organizacije i početak konkretnijih aktivnosti koji se odnose na formiranje Saveza za Srbiju u Svilajncu, kao i učestalije akcije i širenje infrastrukture opštinske organizacije. Prostorije OO Dveri se nalaze u samom centru grada na Trgu Mare Resavkinje, a veličine su 56 metra kvadratnih.

 


OO Dveri Svilajnac


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.