Novosti

Počela sa radom Politička škola Dveri

Počela sa radom Politička škola Dveri

U nedelju 4. decembra, počela je sa radom Politička škola Srpskog pokreta Dveri, koja je u okviru sednice Glavnog odbora Dveri, dobila i svoj legitimitet.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri, Boško Obradović,  predsedavao je sednicom Glavnog odbora u okviru koje je i prisustvovao otvaranju Političke škole. „Napokon se ostvarilo ono što smo dugo želeli, da zaživi Politička škola, da obrazujemo naše mlade, kako bi postali i bolji i školovaniji i mudriji od nas. Kada sam izabran za predsednika Dveri obećao sam pokretanje Političke škole u kojoj ćemo obrazovati i obučavati naše mlade kadrove koji će zauzeti visoke položaje u Pokretu i državi u budućnosti. Sada to i ostvarujemo. “ – istakao je predsednik Dveri. Direktor Političke škole, potpredsednik Dveri, Branimir Nešić, rekao je u uvodnoj reči prvim polaznicima škole, da Politička škola Srpskog pokreta Dveri ima za cilj da politički edukuje i obrazuje mlade generacije koje stasavaju.   go-dveri-2016-12-04   „Politička slika u Srbiji danas je takva, da ni jedan školovan i pošten mladi čovek ne želi da se bavi politikom, jer su oni, koji se njome već dugi niz godina bave, obesmislili politički rad i suštinsko bavljenje politikom, a to je, služba svojoj državi i narodu. Političar je danas omražena ličnost, zbog višedecenijske negativne slike i delovanja ličnosti, koje su se politikom bavile samo iz sopstvenih interesa.  Dveri, kroz ovu školu, žele to da promene. Dveri upravo žele, da kroz političko obrazovanje mladih ljudi, stvore novu generaciju školovanog kadra, koji će sutra voditi ovu državu“. – zaključio je Branimir Nešić. Prvo predavanje, koje je juče održano u Beogradu u okviru Političke škole, održali su prof.  dr Milo Lompar i dr Dejan Mirović, koji su kroz svoje izlaganje prvim polaznicima Političke škole, dali i jasne obrise i putokaze društveno-političkog delovanja, kroz koje se stvara jaka država i nacija. Politička škola, osim u Beogradu, počela je sa radom i u Novom Sadu, Nišu i Čačku.  

Informativna služba Srpskog pokreta Dveri      

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.