Novosti

Dveri: Počelo kršenje korupcije u Resavici

Dveri: Počelo kršenje korupcije u Resavici

Predsednik Dveri Boško Obradović, otvorio je skoro u opštini Despotovac, jednu veoma važnu i ozbiljnu temu, a to je borba protiv diskriminacije i korupcije, koja se sa vrha vlasti slila na sve lokalne sredine u kojima naprednjaci vladaju.


Na primeru Karate kluba „Resavica“ iz Resavice, koji trpi ozbiljnu torturu i diskriminaciju jer trener kluba, Tomislav Jelić,  nije želeo da javno podrži SNS, oslikava se kompletna slika korumpiranog sistema na vrhu vlasti.


Zbog korupcionih afera u srcu države, koje su se slile na skoro sve lokalne sredine u kojima vladaju naprednjaci, stvorena je atmosfera straha i ogromnog pritiska na sve građane Srbije, koji ne žele da budu deo mafijaškog sistema.


To su ujedno i razlozi zašto su se mladi ljudi pobunili i izašli na ulice da izraze svoj bunt i nezadovoljstvo, ali i rešenost i spremnost za promene u Srbiji.


Takva jedna promena upravo se pre par dana i desila u opštini Despotovac. Direktor rudnika Resavica, Stevan Dželatović, uhapšen je zbog primanja mita.


To je isti onaj direktor koji je zabranio dalje finansiranje KK kluba Resavica, jer njen trener nije želeo da javno podrži SNS.


Da li je ovo akcija koja zaista predstavlja početak kršenja korumpiranog sistema, koji je počeo da se lomi pod pritiscima javnosti, političkim angažovanjem Dveri i buntom studenata, ostaje da se proceni u vremenu koje dolazi.


U svakom slučaju ovo je dobar znak da je udružena borba naroda protiv kriminala i korupcije počela da upisuje svoje prve ozbiljne rezultate.


Takođe, ne smemo zaboraviti da je trener KK Resavica, Tomislav Jelić, svojim ličnim autoritetom, zalaganjem i profesionalnim rezultatima uticao da se narod u Resavici oslobađa straha.


Zato smo svi dužni da ovom klubu pomognemo da nastavi svoju borbu, da naša deca mogu normalno da putuju na takmičenja, jer im je prevoz ukinut zbog političkog progona.


Pozivamo sve dobre ljude, da svojim prilozima pomognu dalji razvoj naše dece, zdravih stilova života, a posebno borbu za istinu i pravdu, jer ne smemo dozvoliti da naša deca budu diskriminisana i stradaju zbog političkih osveta i korumpiranih političara.


U prilogu se nalazi troškovnik kluba, a ovde i žiro račun, putem kojeg možete pomoći da ovaj trofejni klub koji je ponos čitave naše nacije, nastavi da dostojanstveno i ponosno predstavlja i brani boje naše zemlje.


 


Žiro račun: 355-1066469-72 Vojvođanska banka, KK Resavica


Troškovnik pogledajte OVDE:


 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri


Podeli vest: