Novosti

Dveri: Podržavamo proteste protiv Vučićevih laži i diktature

Dveri: Podržavamo proteste protiv Vučićevih laži i diktature

Vučić danas nije napustio mesto predsednika Vlade – on je pobegao sa tog mesta bez rezultata i ispunjenja predizbornih obećanja.


Aleksandar Vučić je postao predsednik na neregularnim i pokradenim predsedničkim izborima. Sve zakletve koje je do sada polagao – prekršio je: od zakletve u crkvi da će biti veran Srpskoj radikalnoj stranci i Vojislavu Šešelju do zakletve da će poštovati Ustav Srbije koji je prekršio potpisivanjem antiustavnog Briselskog sporazuma i predajom Kosova i Metohije.


Sutrašnje polaganje zakletve novog predsednika samo je nova medijska pozorišna predstava, u kojoj poput sinoćnog gostovanja na PINK- u igraju i glumci iz opozicije, kao što su Vojislav Šešelj i Čedomir Jovanović. Sve što Vučić radi isključivo je u funkciji političkog marketinga i ničega drugog, pa i polaganje zakletve na Ustavu i Jevanđelju, kao i izmišljanje državnog pečata.


Vlast u kojoj državu vodi MMF, Brisel, NATO, strane banke i strani investitori može da ima samo pečat kolonijalne uprave.


Zato pružamo punu podršku protestima protiv Vučićevih laži i diktature i pozivamo sve pristalice Dveri i druge građane Srbije da im se pridruže u sredu, 31. maja od 10 časova ispred Narodne skupštine do 18 časova na Trgu Republike. Protivimo se bilo kakvim sukobima i neredima koji bi mogli da ugroze bezbednost građana, jer to odgovara jedino Vučiću. On je pravi izvor nemira i nestabilnosti u Srbiji.


Protestima protiv vlasti ne smemo rušiti državu, već vlast.


Dveri su državotvorne i nikada neće učestovovati u bilo čemu što je usmereno protiv naših nacionalnih i državnih interesa, ali ćemo uvek biti tu u borbi za političke promene i smenu nesposobne, diktatorske i korumpirane vlasti, kao što je ova kojoj je na čelu premijer, predsednik, koordinator svih službi bezbednosti, predsednik Demografskog saveta i predsednik SNS – novi Maršal Josip Broz Vučić.


Vučićevo predsedničko postrojavanje Vojske Srbije koja treba da mu preda raport ide u tom pravcu daljeg razvoja kulta ličnosti i novog Maršalata u Predsedništvu Srbije. Rehabilitacija i reinkarnacija Tita nam nije potrebna. Potrebne su nam državne institucije koje političku mafiju šalju u zatvor, tajkunima naplaćuju poreze, pomažu domaću privredu i poljoprivredu, a ne strane firme…


Aleksandar Vučić je pokazao za pet godina da nije sposoban da to obezbedi i pobegao je od odgovornosti sa mesta predsednika Vlade da bi dobio imunitet od pet godina na mestu predsednika Srbije. Vučić danas nije napustio mesto predsednika Vlade – on je pobegao sa tog mesta bez rezultata i ispunjenja predizbornih obećanja.


 


Info služba Dveri


Podeli vest: