Novosti

Porodični štand OO Dveri Nova Varoš

Dveri Nova Varoš

Porodični štand OO Dveri Nova Varoš

OO Dveri Nova Varoš, danas je sprovela akciju porodičnog štanda, gde smo imali prilike da na ulici razgovaramo sa našim sugrađanima i zajedno donesemo zaključak da je vreme u kojem živimo velika pretnja za opstanak porodice. Pored razgovora smo delili i letke sa osnovnim porodičnim merama Dveri.

Naše najmlađe komšije na kojima budućnost počiva smo usrećili sa podelom balona, a uvažavajući i njihove želje i stavove saslušali ih šta bi oni najviše voleli i želeli da postanu kada porastu, sa čim vole da se igraju, da li vole zdrav način života, jer kao ozbiljna opozicija koja pretenduje da dođe na vlast i da sprovodi porodičnu politiku, moramo da saslušamo svačije argumente.


Naime, bitno je da svi politički faktori u Novoj Varoši shvate i da se ujedinimo oko porodične politike, jer je situacija zabrinjavajuća, sve je manje dece u našem gradu. Jedino sa povećanjem nataliteta i ostankom omladine u Novoj Varoši imaćemo i živu Novu Varoš.

 


OO Dveri Nova Varoš


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.