Novosti

Porodično okupljanje i u Nišu povodom „Nedelje porodice“

Porodično okupljanje i u Nišu povodom „Nedelje porodice“

Dveri će i u Nišu organizovati porodično okupljanje u subotu 19. maja u 11 časova u Obrenovićevoj ulici.

Organizuje se dodela nagrada za najbolje crteže na temu „Moja porodica“ uz učešće dečijeg pesnika, glumca i animatora. Crteži se šalju potpisani na FB stranicu Dveri Niš ili se mogu doneti lično u kancelariju u TC Kalča, drugi sprat, lamela D, lokal 111/1, od 10 do 15 časova do četvrtka 17. maja.


Pozivamo Nišlije da sa svojim porodicama prisustvuju i da zajedno pokažemo lice i snagu porodične Srbije.


Porodična politika najpotrebnija je Srbiji u ovom trenutku i ona je temelj onoga za šta se Dveri zalažu. Značaj porodice za društvo mora biti prepoznat kroz poreske reforme i kroz olakšice koje će omogućiti normalniji svakodnevni život za sve porodice u Srbiji. Predložene mere vladajuće većine nisu dovoljne, potrebno je pokrenuti ceo državni sistem u funkciji pomoći rađanju i porodici.


„Nedelja porodice“ će biti obeležena nizom aktivnosti u opštinama i gradovima širom Srbije, pre centralnog skupa na Trgu Republike u Beogradu, 20. maja u 13 časova.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.