Novosti

Poslaniku Dveri Ivanu Kostiću, Natalija Poklonskaja uručila odlikovanje

Poslaniku Dveri Ivanu Kostiću, Natalija Poklonskaja uručila odlikovanje

Deputat Ruske dume Natalija Poklonskaja primila je delegaciju Dveri predvođenu narodnim poslanikom Ivanom Kostićem i tom prilikom uručila mu orden za „Odanost zakletvi“ na predlog Asocijacije veterana ruske policije.

Delegacija Dveri je u srdačnom razgovoru razmenila mišljenje i ideje o budućoj saradnji na polju politike, privrede i kulture, sa posebnim osvrtom na saradnju Srbije i Krima.


Narodni poslanik Ivan Kostić preneo je pozdrave predsednika Dveri Boška Obradovića i zahvalio se Nataliji Poklonskajoj i njenim saradnicima na ukazanoj časti uz obećanje da ćemo i dalje raditi na saradnji međuparlamentarne saradnje Srpskog pokreta Dveri i ruskih političkih organizacija.


Natalija Poklonskaja je izrazila zahvalnost Ivanu Kostiću na njegovom dosadašnjem integritetu i doslednom radu na razvoju prijateljstva Rusije i Srbije.


Pored Ivana Kostića, delegaciju Dveri u prvom radnom danu posete Ruskoj Federaciji, činili su Dragana Trifković, predsednik Saveta za spoljnu politiku Dveri, Radoš Pejović, predsednik Saveta za porodicu Dveri i Jugoslav Kiprijanović, viši savetnik u poslaničkoj grupi Dveri u Narodnoj skupštini Republike Srbije.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.