Novosti

Povećanjem putarina vlast pokazuje neodgovornost

foto: Regionalne vesti

Povećanjem putarina vlast pokazuje neodgovornost

Novim povećanjem putarina koje predlaže Vlada pokušava da nadoknadi gubitke koje pravi svojim neodgovornim potezima i dodatno pravi namete građanima.

Poskupljenje putarina od 12% dodatno će opteretiti džepove naših građana. U Sloveniji za 15 evra možete putovati nedelju dana kroz zemlju, dok u Bugarskoj ta cena iznosi 8 evra. Za razliku od tih zemalja, u Srbiji će jednokratna putarina od Beograda do Subotice koštati 627 dinara.


 Kada se uzme u obzir da imamo gotovo najskuplje gorivo u regionu i izuzetno skupu registraciju za vozila, pitanje je zašto vlast stalno priča o poboljšanju životnog standarda, a radi sve da ga pogorša.


Srpski pokret Dveri smatra da ovo poskupljenje nije opravdano i da će samo dodatno naneti štetu budžetu građana, pa poziva vlast da bude odgovorna i da ne nameće nove troškove vozačima, čiji su džepovi već dovoljno opterećeni.

 


Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.