Novosti

Pravnici koji se zalažu za kršenje Ustava

Tanjug / Dragan Kujundžić

Pravnici koji se zalažu za kršenje Ustava

Samo je kod nas moguće da jedan doktorant na pravnim naukama podržava kršenje Ustava i međunarodnih pravnih dokumenata, a to upravo čini Nikola Selaković kada podržava ideju o podeli Kosova.

Budući da g. Selaković tvrdi da će se ovim rešenjem izbeći rat u budućnosti tražimo da informiše javnost da li on to ima neke bezbednosne informacije o mogućim nemirima, ili kao i predsednik samo zastrašuje narod. Takođe postavljamo pitanje zašto se odjednom ovoliko žuri sa rešenjem ovog pitanja.


Na kraju, budući da je Selaković u svojoj izjavi pomenuo da na Kosmetu nemamo svoje organe javne bezbednosti pa bismo ga podsetili da su upravo oni odgovorni za ukidanje srpskih institucija, među kojima je i policija i sudstvo, na Kosmetu.


 

Info služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.