Novosti

Pred Merkelovom Vučić narušio teritorijalnu celovitost Srbije

Pred Merkelovom Vučić narušio teritorijalnu celovitost Srbije

Sa ovom vlašću Srbija nema nikakvu budućnost, jer su Vučić i njegova kamarila spremni da brutalno pogaze i poarče sve što nije njihovo zarad sopstvenog bogaćenja i opstanka na vlasti.

Juče. 27.februara 2018. u 22 časa i 55 minuta objavljena je vest agencije BETA o poseti Vučića Nemačkoj, u kojoj doslovce stoje tri skandalozne poruke upućene srpskoj javnosti:


1. Najpre, Vučić je pred Merkelovom obećao rešavanje pitanje granica sa takozvanom državom Kosovo!


Citat iz izveštaja: „Kako god da rešimo pitanje naših granica sa Prištinom, kako god da rešimo teritorijalno pitanje sa Kosovom, neće biti konflikata. Ta vrsta razrešenja dovodi do prestanka sukoba Srba i Albanaca. Apsolutno sam siguran da će ukloniti neprijateljstvo koje postoji više od 100 godina“.


 

2. Vučić već sad jasno stavlja do znanja da pristaje da tokom ove godine potpiše pravno-obavezujući sporazum s  tzv. Kosovom!Citat iz izveštaja: „Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će Srbija, ukoliko Beograd i Priština do 2019. potpišu pravno obavezujući sporazum, dobiti sve garancije za ulazak u Evropsku uniju do 2025. godine.“

 


3. Vučić preti i plaši građane Srbije lošom budućnošću ukoliko spreče potpisivanje kapitulantskog sporazuma!


Citat: „Predsednik Srbije kazao je da bi nepotpisivanjem sporazuma Srbija bila zaustavljena na svom evropskom putu i izgubila bi direktne strane investicije.“


Podsećamo je da postoje članovi 305, 307. i 308. Krivičnog zakonika - rušenje suvereniteta, nezavisnosti i teritorijalne celine Republike Srbije, što je krivično delo, a Vučić i Brnabićeva neka razmotre posebno član 308. Krivičnog zakonika o nasilnoj promeni ustavnog uređenja Republike Srbije što je krivično delo, takođe.


Dok predsednik i premijer direktno propagiraju kapitulaciju, država je ugrožena brutalnim gaženjem Ustava Srbije od istog tog koji se zaklinjao nad Miroslavljevim jevanđeljem, a sada nastavlja prljavi posao započet Briselskim sporazumima.


Tražimo ostavke ovog izdajničkog režima  u ime Srbije!

 


Informativna služba Srpskog pokreta Dveri

Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.