Двери: Предати потписи за кандидатуру Бошка Обрадовића

Двери: Предати потписи за кандидатуру Бошка Обрадовића

Републичкој изборној комисији данас су предати потписи подршке за кандидатуру лидера Српског покрета Двери Бошка Обрадовића за председника Србије. Предато је око 11.500 потписа грађана. На кутијама са потписима је плакат са поруком „Да живимо као људи – Бошко – Двери“

Обрадовић је након предаје потписа поручио да је време за смену политичких генерација и да на власт дођу људи који нису део корумпираног политичког режима.  Он је истакао да нас је власт Александра Вучића за 5 година задужила нових 10 милијарди евра и на таблету показао одбројавање бројчаника са јавним дугом Србије који сваког  секунда расте за 68 евра.

Они који су нас задужили и опљачкали хоће поново да владају Србијом, рекао је Обрадовић.

 

 

Он је оценио да Србији треба српски председник а не ММФ-ов, бриселски или НАТО председник, који ради за интересе иностраних фирми и банака. Само српски председник може да обезбеди свим грађанима Србије да живимо као људи, нагласио је Обрадовић.

Он је рекао да је потписе за његову кандидатуру дало 11.500 бирача који желе политичке промене и који неће да гласају за оне који су до сада били на власти и који су нас опљачкали.

 

 

– Ми смо за последњих 10 година као грађани Србије од стране иностраних банака, партијских паразита и политичке мафије опљачкани за 165 милијарди евра, или 23.000 по сваком грађанину, или 100.000 евра по четворочланој породици, истакао је Обрадовић.

Он је поручио да је време да раскрстимо са политичком мафијом и да донесемо политичке промене у Србију. Србија се 2. априла прикључује великом европском и светском тренду политичких промена, закључио је Обрадовић. 

 

Информативна служба Српског покрета Двери

 

 

Подели наShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0