Novosti

Predsednik o Kosovu priča sa Skotom ali ne i sa poslanicima

Tanjug / Zoran Žestić

Predsednik o Kosovu priča sa Skotom ali ne i sa poslanicima

Kako su preneli mediji, Vučić se sastao sa ambasadorom SAD, Kajlom Skotom i razgovarao „o stanju dijaloga Beograda i Prištine i idejama za postizanje rešenja za pitanje Kosova i Metohije“.

Umesto da napokon dođe u Skupštinu i objasni narodnim poslanicima o čemu to pregovara sa Prištinom i šta znače nedavne izjave o razgraničenju sa Albancima, predsednik o tome prvo informiše Soroša mlađeg na nedavnom sastanku, a sada i Kajla Skota, ambasadora SAD.


Dveri još jednom traže od predsednika Srbije da što pre informiše Narodnu Skupštinu o čemu i po kojoj platformi pregovara sa Prištinom. Smatramo ponižavanjem najvišeg predstavničkog tela to što predsednik o ovako bitnoj temi informiše stranu ambasadu ali ne i narodne poslanike.Informativna služba Dveri


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.