Novosti

Proglašena lista – “Izaberi Aranđelovac” pod rednim brojem 4

Ar info

Proglašena lista – “Izaberi Aranđelovac” pod rednim brojem 4

Opštinska izborna komisija danas je proglasila listu “IZABERI ARANĐELOVAC” koju čine DVERI, SNP “Naši” i Udruženje građana “Radnik nije rob”.

“Izaberi Aranđelovac”  su jedina opoziciona lista na ovim izborima i na glasačkom listiću nalaziće se pod rednim brojem 4 – četiri.


Pozivamo sve građane Aranđelovca da svoj glas povere nama, jer iza nas  ne stoje interesi tajkuna i za nas Aranđelovac nije PLEN, mi se borimo da sačuvamo svoj grad od hijena koje su se okomile na njega i koje bi da ga očerupaju.


Izaberite Aranđelovac, a na nesposobnu gradsku vlast oko SNS-a, i lažnu opoziciju koja se utrkuje da uđe u koaliciju sa naprednjacima, poručili su iz Dveri, SNP “Naši” i udruženja “Radnik nije Rob”, odnosno liste “IZABERI ARANĐELOVAC”


Izvor: Ar Info


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.