Novosti

Protesti u Kuršumliji i ovog četvrtka

Protesti u Kuršumliji i ovog četvrtka

Oko stotinu gradjana Kuršumlije učestvovalo je večeras u protestnoj šetnji zbog vlasti Srpske napredne stranke u tom mestu. Oni su nosili transparente na kojima je pisalo „Lopov lopova uvek štiti“, „Ja sam M16“ i druge, duvali u pištaljke, a neki medju njima imali su i žute prsluke. Uzvikujući parole tražili su promenu „nesposobne i nepoštene vlasti koja nije ispunila nijedno predizborno obećanje dato Kuršumličanima“.

Odbornik Dveri u lokalnoj skupštini Oliver Milisavljević rekao je gradjanima ispred zgrade opštine da Kuršumlija propada zbog nezaposlenosti i siromaštva i da je poslednji čas da se „smeni nesposobna opštinska SNS vlast koja nije obezbedila nova radna mesta“.


Kao podrška komšijama večeras je sa Kuršumličanima šetala i grupa Prokupčana koja sa žutim prslucima već nedelju dana nezadovoljna vlašću SNS-a u znak podrške demonstrantima u Beogradu svako veče šeta prokupačkim ulicama.


Kako je rečeno Kuršumličani će uzvratiti podršku i pridružiti se Prokupčanima u protestnoj šetnji centrom Prokuplja neke od narednih večeri. Organizatori vešerašnjeg, drugog po redu protesta u Kuršumliji najavili su sledeći za četvrtak 10. januara u 18 sati.
Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.