Novosti

Ranko Radović: Deca ugrožena zbog izlivanja kanalizacije u Sopoćanskoj

Ranko Radović: Deca ugrožena zbog izlivanja kanalizacije u Sopoćanskoj

„Još jedan u nizu primera neodgovornosti lokalne vlasti na Zvezdari je komunalni problem u Sopoćanskoj ulici. Naime, pre par nedelja došlo je do izlivanja kanalizacije duž ulice i to nije sanirano do danas.“ - rekao je Ranko Radović.

On je istakao da se u ulici takođe nalazi kontejner koji uopšte nije postavljen po sanitarnim propisima. „Situaciju dodatno otežavaju rupe po ulici što predstavlja saobraćajni i bezbednosni problem. Iako se u pomenutoj ulici nalazi i vrtić ‘Lavić’ i deca su izložena nesnosnom smradu kanalizacije i opasnostima od širenja zaraznih bolesti, nadležni na opštini Zvezdara i dalje ne reaguju, uprkos pozivima građana.“ - istakao je on.


Aktivisti OO Dveri Zvezdara izašli su danas na lice mesta , zabeležili ovaj problem i u razgovoru sa građanima saznali dodatne informacije. Naš zadatak je da se borimo za veću bezbednost građana i bolji životni standard te će stoga i naše naredne akcije biti usmerene na rešavanje komunalnih problema građana Zvezdare. Nadležne opet pozivamo da ovaj ozbiljan problem reše u što kraćem roku.

 


OO Dveri Zvezdara


Podeli vest:

Napomena:

Коментари који у свом садржају буду имали говор мржње, вређање, непристојне речи, клевету, као и расну, националну или верску мржњу и нетрпељивост неће бити објављени на нашем сајту.
Уредник сајта има право избора коментара који ће бити објављени.

Ostavite komentar

Vaš komentar je uspešno poslat. Nakon pregleda administratora vaš komentar će biti odobren ukoliko je u skladu sa pravilnikom.